Du kan oprette dine egne døds- og afgangsårsager i PigVision. Gå til “Generelt” - “Årsagsopsætning”

Et nyt vindue åbnes:

Nederst i dette vindue finder du en tom linje hvor det er muligt at indtaste din egen årsag. Indtast en kode, det kan både være tal og bogstaver, derefter et navn på årsagen. I de efterfølgende kolonner vælger du hvor årsagen skal være tilgængelig og om det skal være en afgangs-, aflivnings-, dødsårsag eller begge dele ved at sætte flueben i boksene. Når dette er sat op kan du bruge årsagskoden når du registrerer afgange.

Hvis der er en årsagskode du ikke bruger længere, kan du sætte status til "Passiv" og den vil ikke længere komme frem som en mulighed.