Wanneer u AgroVision Cows Voeding opent, zal dit openen in het overzicht Dashboard. Met het Dashboard krijgt u direct een overzicht in de volgende onderdelen:

• De werking van de proceskoppeling
  • De resultaten vanuit de proceskoppeling
  • Attenties op de proceskoppeling

1. De werking van de proceskoppeling

Binnen het Dashboard heeft u snel inzicht of de proceskoppeling werkt of niet. Als de tabellen en grafieken van kengetallen melk en voer volledig zijn gevuld, dan werkt de proceskoppeling. Mocht de grafiek geen aangesloten lijnen heeft en de tabel dagen waarop geen gegevens staan, dan werkt de koppeling niet. Onderstaand een werkende koppeling.

Ter attentie! Het verschilt per proceskoppeling of de dag van gisteren en vandaag gevuld zijn.

Afbeelding met tekst, schermopname, lijn, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

2. De resultaten van de proceskoppeling

De resultaten afkomstig uit de proceskoppeling zijn zichtbaar in bovenstaande tabellen en grafieken, maar ook in de meters bovenaan.

Door op de tandwieltjes te klikken kunt u de attenties uit de proceskoppeling per meter aanpassen naar uw wens.

3. Attenties op de proceskoppeling

Binnen AgroVision Cows Voeding staat ook een kopje Attenties. Onder dit kopje zal te zien zijn als er Attenties zijn op de koppeling. Bijvoorbeeld: als de koppeling niet werkt, zal wanneer u klikt op Procesbewaking staan ‘De laatste uitwisseling met voergegevens is meer dan 24 uur geleden’.

Ook wordt hier weergegeven hoeveel dieren op handmatig voeren zijn gezet

De knoppen kunnen 3 kleuren hebben:

Blauw Informatief: Niets aan de hand en bevat eventueel informatieve meldingen.
Oranje = Controle gegevens: Advies om de melding te controleren.
Rood = Actie vereist: Een bepaald proces heeft niet gelopen en vereist actie om alles weer goed te krijgen.