Onder Dieranalyse - Diergezondheid - 01. Behandelde dieren laatste jaar is een rapport op vragen van dieren die behandeld zijn het laatste jaar wat bekend is binnen AgroVision Cows.

Het rapport staat gesorteerd op basis van diernummer.

Tip! Om makkelijk dieren of behandelingen te kunnen uitfilteren / inzien naar uw wens, klik op de kolomnaam.

Wilt u bijvoorbeeld alle behandelingen op volgorde van behandeldatum zien? Klik op de kolom van Beh dat. Er zal een filtering komen op basis van begindatum tot einddatum van het rapport.

Periode aanpassen

Om de periode van het rapport aan te passen kunt u de behandeldatum of diagnose datum aanpassen.

1. Zoek onder Rapportinstellingen naar het woord.

2. Klik op het woord Behandeldatum

3. Selecteer Periode

4. Vul een begindatum en een einddatum in

5. De gevraagde periode zal getoond worden.

Voor meer informatie over andere rapportinstellingen, klik hier

Voor meer informatie over o.a. printen en exporteren van het rapport, klik hier.