Het rapport Vruchtbaarheid melkkoeien is een rapport die de vruchtbaarheid van het jongvee toont. Dit rapport is gesorteerd op basis van geboortedatum.

Tip! Om makkelijk dieren te kunnen uitfilteren / inzien naar uw wens, klik op de kolomnaam.

Wilt u bijvoorbeeld de dieren op basis van diernummer inzien? Klik op de kolomnaam Diernr. Er zal dan een filtering komen waarbij dieren gesorteerd staan op diernummer.

Om dit rapport aan te passen of kolommen toe te voegen, klik hier voor meer informatie.

Om het rapport te printen of Exporteren naar Excel, klik hier.