De sortering en/of volgorde van een overzicht aanpassen kan op twee manieren:

1. Met de knop Sortering in de rapporten

Sorteringsknop

- Met de sorteringsknop is mogelijk een sortering toe te kennen in het rapport. Ter voorbeeld:

1ste stortering is Diernummer

2de sortering is geboordedatum

De lijst zal dan als eerste worden gesorteerd op diernummer terwijl er op de tweede plek een actieve sortering is ingesteld op geboortedatum.

2. Door te klikken op de titels van de kolommen

Wanneer u klikt op Diernr zal de diervolgorde gesorteerd worden op Diernr, maar wanneer u klikt op Vw TKT zal er gesorteerd worden op basis van verwachte kalfdatum.