Diertellingen per datum is op te vragen onder Dieranalyse - Algemeen - 05. Diertellingen per datum. Deze cijfers zijn berekend aan de hand van de invoer in AgroVision Cows.

Het is mogelijk om te klikken op de rood omcirkelde vlakken. Wanneer u daar op klikt; zullen de betreffende dieren in beeld komen. Bijvoorbeeld het meest linkse veld (258 dieren in de begin situatie), door te klikken op 258 zullen alle dieren in beeld die de aanwezig waren in de beginsituatie.

Deze beginsituatie wordt bepaald door de ingestelde periode (de begindatum). Het is mogelijk de periode aan te passen onder de Filtersknop. Hiermee wordt de periode bepaald waarop de Diertellingen per datum is gebasseerd.

Met de printknop is het mogelijk om een PDF bestand te maken van de Diertellingen per datum. Hiermee kan het overzicht geprint worden.