De stallijst kan opgevraagd worden bij Dieranalyse - Algemeen - 03. Stallijst.

Wanneer u de stallijst opvraagd, zal er een stallijst aangemaakt worden op basis van de aanwezige dieren volgens AgroVision Cows op dat moment.

Het is niet mogelijk om de stallijst op te vragen voor een datum in het verleden; gebruik hiervoor 06. Diertellingen per datum - detail. Klik hier

Rechtsbovenin staan icoontjes waarmee de stallijst te printen, te exporteren, de sortering te veranderen of opgeslagen kan worden.

Printknop

- Met de printknop is het mogelijk om een PDF bestand te maken van de stallijst. Hiermee kan de stallijst geprint worden.

Excel (XML) export

- De Excel export knop maakt het mogelijk om de stallijst te exporteren naar Excel.

Sorteringsknop

- Met de sorteringsknop is mogelijk een sortering toe te kennen in het rapport. Ter voorbeeld:

1ste stortering is Diernummer

2de sortering is geboordedatum

De lijst zal dan als eerste worden gesorteerd op diernummer terwijl er op de tweede plek een actieve sortering is ingesteld op geboortedatum.

Opslaan als

Met Opslaan als zal het rapport worden opgeslagen onder Mijn Rapporten.