De registratiekaart is op te vragen van het diernummer dat u in de zoekbalk invult . Achter dit zoekbalkje staat ook een filtericoon waar u kunt zoeken per dierselectie of u kunt zoeken uit de dierenlijst. Met de pijltjes icoontjes kunt u wisselen naar vorig dier of volgend dier op basis van diernummer volgorde.

Rechtsbovenin staat een printericoon waarmee u de registratiekaart kunt printen tot PDF om deze vervolgens te kunnen printen.

1. Bedrijfsinformatie en ID code dier

De bedrijfsgegevens staan hier aangegeven. Deze zijn te wijzigen door hier te klikken (de relatie is dan uw eigen bedrijfsnaam).

2. Dierinformatie

De informatie over het dier en afstammingen.

*De melddatum geb. wordt gevuld indien de melding is gedaan via CowVision. Deze regel zorgt ervoor dat de registratiekaart ook kan dienen als geboortebewijs.

3. InseminatieinformatieDe geregistreerde inseminaties van het dier worden getoond.