*LET OP! Wanneer u werkt met een proceskoppeling dient het wachtwoord ook veranderd te worden binnen de proceskoppeling. Wanneer u werkt met de CowVision Mobile dient ook het wachtwoord dan veranderd te worden op het moment van inloggen.

1. Ga naar agrovision.com

2. Klik rechtsbovenin op Login

3. Klik op "Klik hier als u het wachtwoord niet kent".

4. Vul uw Gebruikersnaam in (uw 5 cijferige klantnummer)

Vul uw e-mail adres in (het mailadres dat bij ons bekend is)

Klik vervolgens op Verzenden

5. Ga naar uw mail. U zou nu een mail moeten ontvangen met daarin een link. Klik op de link. Als dit niet werkt kunt u proberen de link te kopiëren en plakken in uw internetbrowser.

6. U komt in onderstaand scherm waar u de mogelijkheid heeft om een nieuw wachtwoord in te stellen.

*LET OP! Wanneer u werkt met een proceskoppeling dient het wachtwoord ook veranderd te worden binnen de proceskoppeling.