*LET OP! Wanneer u werkt met een proceskoppeling dient het wachtwoord ook veranderd te worden binnen de proceskoppeling.

1. Ga naar agrovision.com

2. Klik rechtsbovenin op Login

3. Klik op "Klik hier als u het wachtwoord niet kent".

4. Vul uw Gebruikersnaam in (uw 5 cijferige klantnummer)

Vul uw e-mail adres in (het mailadres dat bij ons bekend is)

Klik vervolgens op Verzenden

5. Ga naar uw mail. U zou nu een mail moeten ontvangen met daarin een link. Klik op de link. Als dit niet werkt kunt u proberen de link te kopiëren en plakken in uw internetbrowser.

6. U komt in onderstaand scherm waar u de mogelijkheid heeft om een nieuw wachtwoord in te stellen.

*LET OP! Wanneer u werkt met een proceskoppeling dient het wachtwoord ook veranderd te worden binnen de proceskoppeling.