Een administratie voor Mifas Online toevoegen doet u als volgt:

• Ga naar het portaal van Mifas Online.
  • Kies voor Administraties.
  • Druk op de knop: Nieuw:

Het Administratienummer wordt automatisch ingevuld,

Vul een omschrijving van de administratie in en de bedrijfsnaam (deze mag gelijk zijn)

Vul indien bekend het KVK nummer in, deze kan altijd later ook nog worden ingevuld.

Geef vervolgens aan of u de stamgegevens wilt overnemen vanuit een reeds bestaande administratie (Als u een backup wilt inlezen vinkt u hier niets aan).

Klik dan op 'Opslaan'. Als u een backup wilt inlezen krijgt u nu het scherm in beeld om de backup te uploaden.

Klik op 'Kies bestand' en blader naar de map waar u de backup heeft opgeslagen. Kies voor 'openen' en dan voor 'Uploaden'.

Nu komt u weer terug in het scherm van 'Uw administraties' en zal er bij de nieuwe administratie onderstaande zichtbaar zijn:

Dit betekent dat de administratie wordt aangemaakt en de eventuele backup wordt ingelezen.

Dit process kan enkele minuten duren. Als dit er na een periode van enkele uren nog steeds staat wanneer u bij de tegel administraties kijkt, neem dan even contact op met onze helpdesk.