Vermoedelijk wil uw adviseur of bedrijfsbegeleider ook de nieuwe rekenregels over uw bedrijf bekijken. U kunt uw begeleidende organisatie daarom toegang geven via MyAgroVision. U ziet hieronder hoe u dat kunt regelen.

Hoe geef ik derden toegang tot het Standaard Rapport Vleesvarkens

U dient in te loggen op MyAgroVision en dient dan op het schild icoon te klikken, deze is te vinden in de linkerhoek van het scherm, hieronder aangegeven met de rode pijl.

De volgende stap is door op de plus button te klikken (hieronder aangegeven), daarna kan de klant kiezen welke applicatie er gedeeld mag worden met uw organisatie.

Selecteer "Standaard Rapport Vleesvarkens" en klik op "Volgende".

Selecteer een organisatie en klik op "Volgende" (Het is mogelijk om te zoeken op bedrijfsnaam)

Klik op "Standaard Rapport Vleesvarkens" en dan op "Opslaan"

Wanneer u de stappen hierboven heeft doorlopen, dan is uw data gedeeld met de geselecteerde organisatie en kan die organisatie ook het "Standaard Rapport Vleesvarkens" opvragen.

U kan altijd de gegeven permissie(s) controleren en verwijderen waar gewenst. Dit kunt u doen door op het account te klikken, dan wordt de permissie getoond die is gedeeld met dat account. Hieronder aangegeven met de rode pijl.

Nadat u op de 'Standaard rapport ' knop heeft geklikt, komt er een bevestigingsvraag of u de permissie wilt intrekken. Wanneer u op ''Ok'' klikt dan wordt de permissie ingetrokken en is de data niet langer gedeeld met de gekozen organisatie.