Inmiddels heeft u alle instellingen voor het rapport doorlopen, is het doorsturen van de data geregeld. U heeft in MyAgroVision nu ook een tegel "Standaard Rapport Vleesvarkens". Als u hierop klikt opent het rapport en kunt het gebruiken. De uitleg over de werking van het rapport kunt u hieronder vinden.

Uitleg Standaard Rapport Vleesvarkens

Om naar het rapport te gaan logt u in bij MyAgroVision. In MyAgroVision klikt u op "programma's" en daar heeft u de tegel "Standaard Rapport Vleesvarkens" als u hier op klikt opent het rapport.

U heeft op de tegel geklikt en nu krijgt u het keuze scherm voor locaties of koppels. Het rapport kan voor beide gebruikt worden. Locaties wordt gebruikt voor een continue systeem en kan verschillend genoemd worden. Denk aan locaties, takken of stallen.

Hier ziet u 5 kolommen. U kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld 5 locaties met elkaar te kunnen vergelijken of 5 verschillende periodes van dezelfde locatie.  Maak nu een keuze door gebruik van de drop down menu's.

Mocht u de gewenste periodes/locaties ingevuld hebben dan klikt op "Haal rapporten op".

U krijgt dan het overzicht met de (nieuwe) gecorrigeerde kengetallen in beeld.

Naast de (nieuwe) gecorrigeerde kengetallen zijn er ook een aantal basis kengetallen toegevoegd zodat u direct één overzicht heeft van uw bedrijf/locatie. Die ziet u hieronder.

Het is mogelijk om het rapport eventueel te printen/downloaden. Hiervoor klikt u op het printer icoon rechts bovenaan de pagina. U krijgt dan drie opties.

Tevens bevat dit rapport een doorkijk naar de formule die achter de waardes zit die getoond worden, door op de regel te gaan staan en wanneer ''bekijk formule'' in beeld komt dan kunt u net daarboven klikken en wordt de formule en de waardes getoond van dat kengetal.