Introductie

Om een bedrijf haar data te laten delen met Topigs Norsvin dienen onderstaande stappen gevolgd te worden.

Beschrijving doelbinding

• Varkensdata;

• Topigs Norsvin Nederland;

• Doel: het doel is om data te verzamelen zodat Topigs Norsvin Nederland hiermee kan analyseren en hun advisering optimaliseert en klanten support kan geven. Topigs Norsvin Nederland kan ook de data geanomiseerd gebruiken voor referentie doeleinden als ook benchmark overzichten;

• Topigs Norsvin Nederland kan de data voor onbepaalde tijd opslaan;

• Topigs Norsvin Nederland zal de varkensdata alleen gebruiken voor bovestaande doelen.

Hoe data te delen

Het bedrijf dient in te loggen op MyAgroVision en dient dan op het schild icoon te klikken, deze is te vinden in de linkerhoek van het scherm, hieronder aangegeven met de rode pijl.

Wanneer het schild icoon niet zichtbaar is, dan is uw bedrijf niet gekoppeld aan het account en hierdoor geen mogelijkheid om data te delen.

U kunt dit doen door volgende stappen te volgen:

De volgende stap is door op de plus button te klikken (hieronder aangegeven), daarna kan de klant kiezen welke permissie er gedeeld mag worden met Topigs Norsvin

Selecteer "AgroVision data uitwisseling" en klik op op ''Volgende''.

Wanneer ''AgroVision data uitwisseling'' niet te kiezen is, neem dan contact op met support@pigvision.com en vermeld uw account of met uw accountmanager van Topigs Norsvin.

Zoek via het zoekveld op TopigsNorsvin en klik op het logo en daarna op "volgende"

Selecteer alle permissies die worden weergegeven, ze worden dan gevuld zoals in onderstaande staat weergegeven en dan op ''opslaan''.

Wanneer u de stappen heeft doorlopen, gaat uw data doorgestuurd worden naar Agrisyst zodat Topigs Norsvin met hun monitoringstool kan analyseren

U kan altijd de gegeven permissie(s) controleren en verwijderen waar gewenst. Dit kunt u doen door op het account te klikken, dan wordt de permissie getoond die is gedeeld met dat account. Hieronder aangegeven met de rode pijl.

Nadat u op de permissie knop heeft geklikt, komt er een bevestigingsvraag of u de permissie wilt intrekken. Wanneer u op ''Ok'' klikt dan wordt de permissie ingetrokken en is de data niet langer gedeeld met de gekozen organisatie.

De organisatie verdwijnt dan ook uit de lijst met verleende permissies.

Mocht de varkenshouder nog geen My AgroVision account hebben, dan vindt u hieronder de link naar het stappenplan hoe een account aan te maken.

Opstarthandleiding MyAgroVision