Volgens de EDI soap wijze (Combat webservice)

Om uw slachtdata in uw PigManager Everywhere te krijgen heeft u de module EDI slacht nodig in uw licentie. Als u die module heeft dient er eenmalig een instelling gedaan te worden via 'uitwisseling'. U vindt deze instellingen onder -> uitwisseling -> EDI instellingen.

Als u die stappen gevolgd heeft klikt u op 'Toevoegen'.

Als u op “Toevoegen” geklikt heeft krijgt u onderstaand scherm. U mag dit scherm invullen zoals weergegeven in de 2e afbeelding aangevuld met de (inlog)gegevens zoals u deze heeft ontvangen van de slachterij.

Voorbeeld wat voor gegevens u krijgt van de slachterij:

• Gebruikersnaam en wachtwoord vult u in op de daarvoor bestemde locatie in PigManager Everywhere. (Zie voorgaande afbeeldingen)
  • Relatienummer vult u in bij het veld Nr. bij slachterij.

Mocht u de boeking ook direct in uw PigManager Everywhere geregistreerd willen hebben, kiest u dan voor de optie automatisch boeken en selecteer dan ook de juist tak/locatie.