Om invoer te corrigeren via CowVision zijn 2 mogelijkheden; via de Invoerhistorie of via de Koekaart.

Via de Invoerhistorie

In de Invoerhistorie wordt alle gedane invoer geregisteerd. Gedane foutieve invoer is dus te corrigeren binnen CowVision via de Invoerhistorie.

Om invoer te corrigeren kunt u onderstaande stappen volgen:

1. Ga naar Invoerhistorie

2. Klik bovenin op Alle dieren

3. U ziet de historie van wat is ingevoerd in de afgelopen maand. U kunt vanuit dit scherm de betreffende invoer opzoeken. U zou ook kunnen zoeken op de volgende manier, klik hier voor zoeken met de filterknop (invoer eerder dan een maand).

4. Wanneer u de betreffende invoerregel heeft, kunt u klikken op de regel. U komt dan in het invoerscherm en kunt deze invoer naar wens aanpassen.

5. Klik rechtsonderin op Wijzigingen opslaan, dan zal de gewijzigde invoer worden opgeslagen.

Om de invoer te corrigeren voor RVO/I&R, klik hier.

Via de Koekaart

Open de koekaart in CowVision Dierregistratie. Ga vervolgens bij het tabblad Diergegevens naar het kopje Registraties.

Klik op de registratieregel die aangepast moet worden. Wanneer u klikt op de regel komt u in het invoerscherm. Hier kunt u de gewenste aanpassingen maken. Klik rechtsonderin op Wijzigingen opslaan. U komt nu terug in het scherm Koekaart.