Dit kan u herstellen via de Invoerhistorie

Op de volgende manier kan u gegevens herstellen:

• Ga naar Invoerhistorie, klik bovenin op de knop Alle dieren.
    Hier ziet u de historie van wat er is ingevoerd in de afgelopen maand. U kunt vanuit dit scherm een gebeurtenis opzoeken en aanklikken welke u wilt corrigeren.

• Gaat het over een gebeurtenis van langer geleden of wil u specifieker zoeken dan kan u het filter gebruiken aan de rechter kant. Om de filters toe te passen, klik op Filters toepassen