U kunt de attentielijsten printen via Dierregistratie.

Hiervoor gaat u onder het kopje Attentielijsten naar 01. Attentielijst.

Om de attentielijst te printen, dient u eerst een selectie te maken met wat u wilt zien op de attentielijst.

1. Attentielijst

Selecteer het onderwerp wat u op de attentielijst wil zien.

2. Sortering

Geef aan op welke manier u de sortering bij elk onderwerp wil inzien.

3. Nieuw blad

Wanneer u elk onderwerp op een nieuw blad wil inzien, kunt u het vinkje zetten bij Nieuw blad.

4. Portrait

Bij het aanvinken van Portrait zal het weergegeven worden in een ‘staand formaat’.

5. Jongvee op eigen lijst

Als u de jongvee dieren op een aparte lijst wilt inzien, kunt het vinkje aanzetten.

6. Kolommen

Met het kolommen icoon kunt u de kolommen die u wilt zien op de attentielijst aanpassen. Klik hier voor meer informatie.

7. Datum

Om de preventieve behandelingen attentielijst op te vragen dient u een datum in te voeren vanaf wanneer de dieren worden getoond. De datum die invoert zal dan kijken welke dieren er volgens het preventieve behandelplan op de attentielijst moeten komen.

8. Selecteer

Selecteer het preventieve behandelplan.

Rechts bovenin staat een tandwiel icoon waarmee het onderstaande mogelijk is om aan te passen.

1. Incl. bestemd voor verkoop

Deze instelling staat automatisch op Nee. Wanneer de dieren die bestemd zijn voor verkoop wel op de attentielijsten wil hebben, kunt u het schuifje op Ja zetten.

2. Gebruiksdoel

De mogelijkheid om meerdere gebruiksdoelen op de attentielijst te krijgen.

3. Locatie(s)

Selecteer de locaties die u op de attentielijst wilt zien.

4. Incl. dieren in open samenweiding

Deze instelling staat automatisch op Nee. Wanneer u de dieren die in open samenweiding zijn wel op de attentielijsten wilt zien, kunt u het schuifje op Ja zetten.