Dit kan via het menu Attentielijsten -> 01. Attentielijst.

• Vervolgens kan u een vinkje zetten bij de Attentielijst die u wil printen
  • Daarna kies u de sortering
  • Vervolgens kan u kiezen hoe het geprint wilt zien. Bijvoorbeeld bij het printen van meerdere lijsten of ze op een eigen pagina beginnen, of het in portrait vorm geprint moet worden en of u het jongvee op de zelfde lijst wil hebben of op een eigen.
  •  Onder kolommen kan u kiezen welke kolommen u wilt zien op de attentielijst en in welke volgorde. Deze zijn te verplaatsen met de pijlen. Vergeet niet op op Opslaan te klikken

• Via het tandwiel rechts boven in kan u de onderstaande aanpassingen doen.

•  Met de grote blauw knop Genereer attenties worden de attentielijsten getoond en kan u kiezen voor afdrukken.