Volg de onderstaande stappen om de voorraad van vorig jaar over te nemen. Ieder jaar, in het begin van het kalenderjaar, legt u vast welke middelen en meststoffen u op voorraad heeft staan.

1. Klik op de menuknop Voorraden en kies het tabblad Voorraadinventarisatie.
  2. Klik rechtsboven op de groene knop Overnemen voorraad vorig jaar
  3. Controleer de lijst met producten en wijzig indien nodig de hoeveelheden. Heeft u een bepaald product niet meer op voorraad, verwijder het product. U kunt ook een product handmatig toevoegen.
  4. Sluit af met Opslaan.

De datum (1 januari) kunt u niet aanpassen. Wilt u een eigen datum invullen, gebruik dan deze manier: Hoe voer ik de eerste voorraadinventarisatie in?