Volg de onderstaande stappen om een vorm handmatig in te tekenen op de kaart:

1. Klik op de menuknop Registratie, Teeltregistratie, tabblad Kaart.
  2. Klik linksboven in de kaart op het witte plusje. Er verschijnt een blauw bolletje.
  3. Klik op iedere hoek van het perceel/teelt. Gebruik het vergrootglas knoppen om in of uit te zoomen of gebruik de scroll-functie op de muis. De kaart kunt u verplaatsen door de linkermuisknop ingedrukt te houden en de muis te bewegen. Let op: bij de laatste hoek dubbelklikt u om de vorm op te slaan. Wilt u opnieuw beginnen? Klik linksboven op het pijltje naar links.
  4. Kies een teelt/perceel of maak een nieuwe teelt aan met + Teelt/+ Perceel.
  5. Klik op Koppelen.

Graphical user interface, application

Description automatically generated with medium confidence