Indien er meerdere administraties zijn welke vallen onder de fiscale eenheid kunt u onder overzichten btw-aangiften de aangiftes uitdraaien van de verschillende bedrijven.

Onder uitwisseling - elektronische BTW-aangifte kiest u dan voor het BTW nummer waaronder de aangifte van de fiscale eenheid ingediend wordt.

Wanneer u op ok klikt kunt u de aangifte invullen hier kunt u alle regels wijzigen.

Kiest u dan

Bovenaan klikt u een regel aan zodat die blauw wordt op dat moment kunt u hem wijzigen door op de knop "wijzigen BTW-regel" te klikken. en op dat scherm de bedragen invullen.

Let op! wanneer u op deze manier uw aangiften doet zet dan nooit een vinkje bij "Rekening houden met vorige elektronische aangifte(n)"