Er zijn banken waarvan de betaalbatch niet werd uitgesplitst doordat de omschrijving die meekomt van de bank weer net iets anders was dan in ons programma staat geprogrammeerd.. Nu hebben we een knop gemaakt, als de batch dan als bedrag in je bankboek staat, maar niet splitst, druk je op die knop en dan kies je welke batch het is.. dan splitst ie m alsnog uit in de juiste facturen

afbeelding

Deze knop verschijnt in beeld zolang er nog een sterretje achter de boeking staat. Zodra de boeking is verwerkt, is deze knop niet meer zichtbaar.