Hoe importeer ik een factuur layout in Mifas Online?

• Sla de layout vanuit uw mail op op uw pc in een map waar u deze makkelijk terug kan vinden (bureaublad)
  • Ga naar het portaal - > bestanden
  • Klik op factuurlayout -> uploaden
  • Upload de factuurlayout vanaf het bureaublad naar het portaal.
  • Klik daarna op sluiten.
  • Start Mifas Online en ga naar facturering.
  • Ga naar stamgegevens -> Tabblad 'Factuurlayouts'
  • Selecteer een bestaande layout en kies voor 'dupliceer' Of kies voor Toevoegen
  • Kiest u voor Toevoegen?:
    • Kies dan bij de vraag: Wilt u een factuurlayout uit de achtergrondlijst toevoegen? voor Nee. Geef de factuurlayout een naam.
    • Kies dan voor Wijzig layout,
      • Bestand
      • Importeer
      • Kies de zojuist geüploade layout en kies voor openen
      • Kies 'Ja' als het programma vraag de huidige layout leeg te maken
      • Vraag via 'Bestand' en 'Afdrukvoorbeeld' een voorbeeld van de layout op
  • Kiest u ervoor een bestaande layout te dupliceren volg dan deze stappen:
    • Wijzig de omschrijving van de layout zodat u kunt herkennen dat dit een nieuwe layout is (bijvoorbeeld door een datum erin te verwerken)
    • Kies voor 'Wijzig layout'
    • Kies nu voor:
      • Bestand
      • Importeer
      • Kies de zojuist geüploade layout en kies voor openen
      • Kies 'Ja' als het programma vraag de huidige layout leeg te maken
      • Vraag via 'Bestand' en 'Afdrukvoorbeeld' een voorbeeld van de layout op

• Sluit daarna in beide gevallen het afdrukvoorbeeld
  • Kies wederom voor bestand
  • Opslaan en sluiten
  • De nieuwe layout staat nu bij in het rijtje bij de te kiezen layouts