Mifas onthoudt tijdens het importeren van telebankiergegevens de bankrekeningnummers van uw relaties. Als u gaat coderen slaat Mifas het gebruikte grootboekrekeningnummer op bij het bankrekeningnummer van de relatie. Standaard wordt altijd het laatst gebruikte grootboekrekeningnummer gebruikt om boekingen tijdens het importeren voor te coderen. Met name bij het gebruik van een uitsplitstabel kan het handig zijn om deze instelling te veranderen. Ga naar:

• [Basisgegevens] - [Stamgegevens]
  • Tabblad 'Referenties'
  • Dubbelklik de referentie die u wilt wijzigen
  • Afhankelijk van de relatie kunt u nu klikken op het tabblad referenties bij of het tabblad referenties af
  • Om te voorkomen dat Mifas het hier ingevulde grootboekrekeningnummer steeds vervangt door het laatst gebruikte grootboekrekening nummer kunt u hier het vinkje bij 'Vervangen' uit zetten.
  • Klik op OK om op te slaan