Tijdens het maken van de BTW-aangifte kunt u eenvoudig de juiste vermogenscodes aan de aan aangifte koppelen. Mifas onthoudt de combinatie BTW-nummer en vermogenscodes voor volgende aangiftes. Dit werkt als volgt, ga naar:

• [Uitwisseling] - [Elektronische BTW-aangifte]
  • Klik op 'Toevoegen'
  • Selecteer het juiste BTW-nummer of voeg eventueel een nieuw BTW-nummer toe.
  • Dit BTW-nummer moet vervolgens gekoppeld worden aan de juiste vermogenscode. Klik hiervoor op het vergootglas achter het veld vermogenscode:

• Vink vervolgens de bij dit BTW-nummer horende vermogenscode(s) aan