U kunt de verkeerde elektronische BTW-aangifte verwijderen door de betreffende aangifte te selecteren en vervolgens op de knop 'Verwijderen' te klikken.
Het programma vraagt nu om een wachtwoord. Neem hiervoor tijdens kantooruren contact op met met de Mifas helpdesk tel. 0570664151.

Let op!
Dit kan alleen indien de betreffende BTW-aangifte niet is aangekomen bij de belastingdienst. Als deze wel bij de belastingdienst aan is gekomen dient u eerst een suppletie in te dienen.