ICP leveringen kunt u niet via ons programma indienen. U moet uw 'Intracommunautaire Prestaties' per afnemer gespecificeerd aangeven. Dit moet Elektronisch gebeuren.
Ga hiervoor naar de website van de belastingdienst. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord dat u via de website van de belastingdienst aan kunt vragen

Meer informatie over 'Opgaaf ICP' vindt u hier:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/zakendoen_met_het_buitenland/goederen_en_diensten_naar_andere_eu_landen/opgaaf_icp/