Een MyAgroVision-account kan als organisatieaccount worden ingesteld, dit account is het hoofdaccount en wordt beheerd door de beheerder van de organisatie. Wanneer een account organisatierechten heeft gekregen, is het mogelijk om werknemers van die organisatie toe te voegen en gegevens van de bedrijven te delen met de werknemer(s). Dit proces wordt in onderstaande stappen beschreven.

Toevoegen Medewerkers

Om gebruikers aan de organisatie toe te voegen gaat u naar MyAgroVision.com logt u in met uw account en tikt u in het hoofdscherm op de drie personen knop (organisatie) aan de linkerkant van het scherm.

Klik op de "+" in het midden van het scherm en volgende scherm zal naar voren komen.

Voer het e-mailadres in van de gebruiker die u wilt toevoegen en druk op Bevestigen. Er wordt een mail gestuurd naar het mailadres. Als het account al bestaat, is de e-mail bedoeld om de gebruiker te informeren dat het account is toegevoegd. Als het account niet bestaat, staat er in de e-mail een link om het wachtwoord voor dat account in te stellen. Gebruikersnaam is al ingevuld. De toegevoegde gebruikers verschijnen onder de groene lijn op het scherm.

In deze situatie had de gebruiker al een MyAgroVision account en heeft hij onderstaande melding in de mail ontvangen.

In onderstaande situatie had de klant geen MyAgrovision account.

Deel klantdata met een medewerker

Nu dient u machtigingen in te stellen voor de bedrijven die data delen met uw organisatie. Hiervoor klikt u op de schildknop (machtigingen) aan de linkerkant van het scherm.

Op het scherm worden alle bedrijven weergegeven die hun gegevens met uw organisatie hebben gedeeld.

Selecteer het bedrijf en druk op de groene deelknop aan de rechterkant van het scherm. Er verschijnt een lijst met gebruikersnamen. Zet een vinkje onder de gebruikersnaam met wie u de gegevens van dat bedrijf wilt delen.

U kunt dit herhalen voor elk bedrijf dat data deelt met uw bedrijf. Per medewerker is te bepalen welk bedrijf ze kunnen zien.