Te betalen facturen verdwijnen uit de lijst betalingen verrichten op het moment dat de betaling (in het bankboek) van de factuur is gekoppeld aan de betreffende factuur.
Na verloop van tijd verdwijnen de betalingen dus vanzelf.
Wilt u hier niet op wachten, dan zijn er 2 opties om het op te lossen.

Optie 1: Tijdens coderen in inkoopboek

• Ga naar het betreffende inkoopboek.
  • Selecteer de factuur en klik op Wijzig.
  • Zet het type betaling op Autom. incasso / contant bij het veld Betalingstype

Optie 2: Coderen is afgerond (u bent aan betalingen verrichten toe)
U kunt ook een betaalbestandje aanmaken, met de facturen die u niet meer wilt zien. dan gaat u naar  betalingen verrichten. Vink de facturen aan waar het om gaat.

• Ga naar [Bankieren] - [Betalingen verrichten]
  • Zet een vinkje bij alle regels die reeds betaald zijn
  • Klik op 'Exporteren'
  • Ga naar het portaal
  • Kies voor 'Bestanden'
  • Klik op het + teken voor de map 'Bankieren'
  • Kies achter de zojuist aangemaakte regel (controle op basis van datum en tijdstip) voor 'Verwijderen'