• [Bankieren] - [Betalingen verrichten]
  • U krijgt nu een overzicht van de betalingen die nog geëxporteerd moeten worden naar uw telebankierprogramma.
    Vink de betaling aan van de factuur die u niet in 1 keer wilt betalen.
  • Selecteer de regel (blauw maken) en klik vervolgens links bovenaan op de knop Wijzigen. U kunt nu het te betalen bedrag aanpassen. Klik vervolgens op OK.
  • Klik op de knop Exporteren. Controleer in het nu volgende scherm de betalingen nogmaals. Klik op OK om de boekingen weg te schrijven
  • Vervolgens gaat u naar het Mifas Online Portaal
  • Klik op 'Bestanden'
  • Klik op het + teken voor de map 'Bankieren'
  • Klik achter de zojuist aangemaakte regel (controle datum en tijdstip) op de knop 'Downloaden'
  • Ga nu naar uw bank en lees daar het zojuist gedownloade bestand in om deze te versturen