Machtigen accountant

Is onverhoopt de machtiging niet of niet goed ingesteld? Ga dan naar op internet naar www.AgroVision.nl . Klik rechtsboven in beeld op  Login. Login (of laat inloggen) met het persoonlijk gebruikersaccount. De gebruikersnaam is het e-mailadres van de gebruiker.  Het Mifas Online portaal verschijnt:

Klik op de knop ‘Machtiging’ en vervolgens op ‘Accountantskantoor toegang verlenen’.

• Kies een accountant uit de lijst.

• Vink de administratie(s) aan waarvoor u een machtiging wilt afgeven aan de geselecteerde accountant.

• Klik op de knop ‘Opslaan’.

De gekozen accountant kan nu de administratie inzien, maar ook bewerken. Alles wat door de cliënt uitgevoerd kan worden, kan de medewerker van het gemachtigde kantoor ook!

Wilt u de machtiging intrekken klik dan op verwijderen bij de betreffende machtiging