1. Ga naar 15. Locatie-overgang

2. Selecteer het juiste dier. Het scherm opent automatisch op Overige dieren. Het is ook mogelijk te klikken op Uitgeschaard, daar staan de dieren die uitgeschaard staan om deze terug in te scharen.

Wanneer u 1 dier aanklikt, komt u direct in het registratiescherm.
    Wanneer u meerdere dieren selecteert kiest u bovenin voor Start invoer.

3.  Selecteer de Locatie waar de dieren naar toe gaan. Wanneer er een nieuwe locatie moet worden geselecteerd, klik hier

Let op!

• I&R melding doen voor beiden locaties. Wanneer u de I&R melding wilt doen voor beiden locaties dienen voor beiden locaties de Webservices Veehouderij inloggegevens (Veemanager inloggevens) in CowVision bekend te zijn. Klik hier om dit in te stellen.
  • I&R melding doen voor alleen uw locatie. Wanneer niet van beiden locaties de Webservices Veehouderij inloggegevens (Veemanager inloggegevens) bekend zijn in CowVision, zal alleen de takovergang aan- of afvoer gemeld worden vanuit het UBN waarvandaan de locatie-overgang gedaan wordt.

4. Wanneer het meer dieren betreft die op dezelfde dag naar dezelfde locatie gaan, kunt u op Overnemen alle dieren klikken. Wanneer het één dier betreft, klikt u op Volgende. U komt nu in het samenvattingsscherm.

5. Hier kunt u alle invoer controleren en wanneer alles juist is, klikt u op Opslaan en verzenden.

De I&R melding(en) worden nu automatisch verzonden.