1. Selecteer het dier of meerdere dieren waarvoor u een [Afvoer] wilt invoeren. Het scherm opent automatisch op de Attentiedieren.

Wanneer u 1 dier aanklikt, komt u direct in het registratiescherm.
Wanneer u meerdere dieren selecteert kiest u bovenin voor Start invoer.

Bij attentiedieren worden dieren weergegeven op basis van diernummer. Dieren die ‘Bestemd voor verkoop’ zijn en nuka’s waarbij bij de geboorte voor niet aanhouden is gekozen zullen worden weergegeven onder attentiedieren.

Bij alle dieren zijn alle dieren te kiezen voor het invoeren van een Afvoer.

2. Selecteer het type afvoer

Afbeelding met tekst, Webpagina, schermopname, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

1. Afvoerdatum

Selecteer de datum van afvoer

2. Naar locatie

Selecteer de locatie waar het dier naar uitgeschaard is.

Wanneer er geen uitschaarlocatie bekend is, klik hier

3. Doorsturen naar I&R

JA: er wordt een I&R melding gedaan voor uw UBN.

Voor de uitschaarlocatie wordt géén aanvoermelding gedaan.

NEE: er wordt geen I&R melding gedaan.

Klik rechts onderin op [Volgende]. Er zal een samenvatting verschijnen. Bij het klikken op de knop [Opslaan en verzenden] zal de I&R melding direct worden verstuurd.