1. Selecteer het dier waarvoor u een VKI wilt invoeren. Het scherm opent automatisch op de Attentiedieren.

Bij attentiedieren worden dieren weergegeven op basis van diernummer.

Bij alle dieren zijn alle dieren te kiezen voor het invoeren van een VKI.

2. Registreer de VKI melding

*de velden met een rood of groen balkje in het invoerscherm zijn verplichte velden. Deze moeten allemaal groen zijn voordat het mogelijk is om de VKI te registreren.

3. Vul het VKI formulier in.

4. Wanneer deze is ingevuld, kunt u rechtsonder op Opslaan en verzenden klikken. De VKI zal direct worden verstuurd naar InfoRund.