Ga naar 07. Droogzetten.

Standaard staan de attentiedieren in beeld.

Typ een diernummer in of klik het betreffende dier aan.

Vul bij Droogzetdatum de juiste datum in.

Wanneer een dier drooggezet wordt met een middel:
Klik op Behandeling toevoegen.

Selecteer het juiste middel uit de lijst. (Staat het middel er niet tussen, klik dan op het loepje en vervolgens op behandeling toevoegen, vul de juiste gegevens in en klik op Toevoegen en selecteren)
Vul de verplichte velden in:

• Datum
  • Hoeveelheid
  • Toedieningswijze
  • Wachttijd melk
  • Tijd
  • Eenheid
  • Wachttijd vlees

Klik dan op Behandeling opslaan.
Er kan nog een middel toegevoegd worden door bovenstaande stappen te herhalen.
Klik vervolgens op Volgende.
U komt nu in het samenvattingsscherm. Wanneer alles klopt kunt u op Opslaan klikken.

Wanneer een dier drooggezet wordt zonder middel:
U kunt nu direct op Volgende klikken.
U komt nu in het samenvattingsscherm. Wanneer alles klopt kunt u op Opslaan klikken.