Ja, dit is mogelijk.
Dit kan ingevoerd worden bij het veld Opmerking.
Reeds gebruikte opmerkingen komen in het lijstje te staan.
Wanneer de opmerking die u wilt gebruiken er niet tussen staat, klik dan op het loepje aan de rechterkant van het veld.
In het scherm wat nu getoond wordt kunt u een nieuwe opmerking toevoegen door op Opmerking toevoegen te klikken.
U kunt nu een omschrijving invullen en een afkorting invoeren.
Klik vervolgens op Toevoegen en selecteren. De zojuist aangemaakte opmerking wordt direct toegevoegd aan de drachtcontrole.