U kunt ook voor een dier dat inmiddels afgevoerd is een overgang van productiedoel invoeren.
Klik hier voor eerst op de knop met het filter rechts bovenaan in het dierselectiescherm. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om aan te geven of u de Aanwezige, de Afwezige of Alle dieren wilt zien.

Maak uw keuze en klik vervolgens op de knop

Nu krijgt u de lijst met de gekozen dieren.

Indien u voor Afwezig of Alle dieren heeft gekozen kunt u nu ook de afgevoerde dieren selecteren en hier een overgang van Gebruiksdoel invoeren.

Door op de knop Alle filters wissen of Afwezige dieren te klikken komt u weer in de lijst met aanwezige dieren.