1. Zeugenhouderij

"Zeugen en beren – Inventaris zeugenhouderij"

Om te weten welke dieren er in aanmerking komen of hoe Ceres aan de aantallen komt, kan men dubbel klikken op het aantal.

2. Biggen

"Biggen, vlees- en opfok – Inventaris biggen per stal"

Via List onderaan kan men nagaan hoe Ceres aan deze aantallen gekomen is:Via de gele knoppen kan men nagaan of alle boekingen uitgevoerd zijn:

3. Vleesvarkens

"Biggen, vlees- en opfok – Inventaris vleesvarkens per stal"

Via List onderaan kan men nagaan hoe Ceres aan deze aantallen gekomen is:

Via de gele knoppen kan men nagaan of alle boekingen uitgevoerd zijn: