"Biggen, vlees- en opfok – Inventaris vleesvarkens per stal – Nieuw"

Ceres berekend zelf hoeveel dieren er op die datum aanwezig zijn op het bedrijf.

Aan de rechterzijde kan men zien hoe de verdeling van gewichten is.

Men kan de eigen telling invullen via de knop rechtsonderaan:Na het op “ok” klikken ziet men in de groene kolom de eigen telling staan:

De telling kan men overnemen via de laatste groene knop waardoor men deze vraag krijgt:

Via PREV kan men de waardes van vorige inventaris overhalen:

Via List onderaan kan men nagaan hoe Ceres aan deze aantallen gekomen is:

Via de gele knoppen kan men nagaan of alle boekingen uitgevoerd zijn:

Indien alles klopt mag deze inventaris bevestigd worden via de “OK”-knop.