1.Myyntitiedoston tuonti PigVision-ohjelmaan

Tallenna sähköpostin liitteenä oleva tiedosto koneesi c:asemalla johonkin sopivaan kansioon

Mene PigVisionissa reittiä siitoseläimet- siitoseläinten jälkeläiset- ja avaa kansio

ja tuo tiedosto c:asemalta

Vastaa kysymyksiin no, jos ohjelma moisia esittää (todennäköisesti ei esitä).

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

2.Eläimen luominen emakoksi

Oheisella ohjeella voitte jatkaa siitä, mihin olette jääneet tiedoston tuonnin jälkeen.

Kirjaa tyhjään korvanumero sarakkeeseen eläimelle korvanumero. Tämä on tuleva emakon numero.

Kuva, joka sisältää kohteen pöytä

Kuvaus luotu automaattisesti

Toki jos tämä tuntuu hankalalta, niin eläimen numero voi toki olla sama kuin tattoo, silloin vain kopioidaan maalaamalla Topigs Norsvin tatuoinnit ja näppäilemällä ctrl + c ja liittämällä tämän tiedon korvanumero-sarakkeeseen ctrl+v

Kuva, joka sisältää kohteen pöytä

Kuvaus luotu automaattisesti

Tämän jälkeen maalaat tarvittavat eläimet siitoseläin sisään- näytöltä painat ctrl + c (kolme ensimmäistä saraketta)

Kuva, joka sisältää kohteen pöytä

Kuvaus luotu automaattisesti

Mene reittiä Emakot/karjut – Sisään – Ensikot sisään

ja liität tiedot sisääntulonäytölle ctrl + v

Kuva, joka sisältää kohteen pöytä

Kuvaus luotu automaattisesti

Emakoksi muuttaessa eläin tarvitsee jonkun numeron, joten pelkkä tattoo numero ei kelpaa, mutta se tosiaan voi olla kahteen kertaan.

Nyt siitoseläinten jälkeläisten lista on tyhjä ja kaikki eläimet ovat emakkolistoilla. Näin kuitenkin mm. isän ja emäntiedot kulkevat matkassa mukana.

Jos kohtaat ongelmia, niin apua löytyy numerosta +358 (0)50 555 1488 tai sähköpostitse support-fi@agrovision.com