Kun sinulla on PigVision palvelimella, ohjelma voi tuoda tiedostoja vain, jos ne on tallennettu C: Driveen.

Kun avaat RDP

sinun on napsautettava hiiren kakkospainikkeella ja valittava "Muokkaa", uusi näyttö tulee näkyviin kuten alla:

Täällä sinun on valittava "Paikalliset resurssit" ja "Lisää" – avaa avattava valikko Drive-kohdassa ja valitse ruutu "C:"

Napsauta "OK" ja ohjelma voi nyt käyttää tiedostoa ja voit tuoda ne.