Kun lasket analyysin "Analyysit Emakot – Kuolleet ennen vieroitusta", värit linkitetään rivinumeroon asetuksissa. (Ei syykoodiin).

Jos katsot ikkunan vasemmalla puolella olevaa "Tiedon esitys", ylärivi on aina samanvärinen.

Kun valitset TOP3, TOP5 tai TOP10, värit vaihtuvat sen mukaan, mikä syy on yleisin.

Jos asetat 'Näytettävät syyt' -asetukseksi Manuaali ja valitset, mitkä syyt näytetään, linkität syyn väriin.