Jos kirjaat tietoja PigVision Mobile Sows - sovelluksella ja haluat nähdä emakkokortin, voit tehdä sen hakemalla oikeaa eläintä ylärivin hakutoiminnolla ja oikean eläimen kohdalla pyyhkäiset oikealle. Tämän jälkeen saat esiin possun naaman kuten kuvassa:

Klikkaa possun naamaa ja pääset uudelle näytölle. Tämän jälkeen klikkaa ruudun alalaidassa olevaa kuvaketta Pahnue:

Kun käännät puhelimesi vaakatasoon, saat emakkokortista oheisen näkymän: