Reittiä Siitoseläimet-Rodut pääsemme luomaan risteytykset. Jos kyseinen sarake ei ole näkyvissä kannattaa käydä korjaamassa asia näytön asetuksista.

Risteytykset sarakkeeseen kirjaamme emän rodun. Sarakkeeseen Risteytykset - Rotu - Koodi, kirjataan rotu, joka on isän ja emän lopputulos.

Jos tarvitse useamman kuin yhden risteytyksen, niin näytön asetuksista voit etsiä risteytyksen ja kopioida tarvittavan monta kertaa:

Tämän jälkeen voit kirjata kaikki tarvittavat risteytykset: