Kuolleena syntyneen kirjaaminen:

- Napsauta eläintä valintaluettelossa tai etsi eläimen numero ylhäältä.

- Täytä Poikiminen-näyttöön ainakin Poikimispäivä, Maito vapaa päivämäärä ja Poikimisprosessi. Loput ovat valinnaisia.

- Sitten lisäät vasikan poikimiseen.

- Täytä pakolliset kentät myös täällä. Aseta Elävä -tilaksi Kuolleena syntynyt.

- Kun useampi kuin 1 vasikka on syntynyt, klikkaa sinistä painiketta, jossa on Lisää vasikka alareunassa.

- Kun syntymä on syötetty, napsauta oikeasta alakulmasta Seuraava.

- Olet nyt Yhteenveto -näytössä.

- Kun kaikki on täytetty oikein, napsauta Tallenna ja lähetä.

Kiinnitä huomiota:

Raatoautolle ei voi lähettää ilmoitusta. Soita raatoauto itse.