Usein voi olla kätevää tallentaa eri näyttöjen raportit PDF tiedostoina. Näin voit lähettää ne sähköpostina eläinlääkärille, neuvojille tai vastaaville. Kaikki tulosteet PigVisionissa voidaan tallentaa PDF tiedostoina. PDF tiedostot ovat tiedostomuoto, jotka ovat luettavissa useimmilla koneilla ja ohessa kerromme kuinka niitä voi tallentaa.

Esimerkkinä käytämme Ryhmäanalyysiä, mutta samat toiminnot löytyvät muiltakin raporteilta.

Valitse raportti, jonka haluat tallentaa PDF muodossa. Klikkaa näyttö sarakkeen riippuvalikko auki ja valitse Näyttö tai mitä ikinä onkaan valittavissa. Pääset tulostuksen esikatseluun, joka näyttää tältä:

Valitse vasemman yläkulman disketin näköinen kuvake (save file). Tämän jälkeen voit valita mihin haluat tiedoston tallentaa ja antaa sille nimen. Vasemmalla puolella näyttöä pääset valitsemaan oman tietokoneesi (This PC) ja sieltä löydät oman tietokoneesi asemat johon tiedosto kannattaa tallentaa.

Suosittelemme luomaan oman kansion näille tulosteille esim. C-asemalle, jotta ne löytyvät helposti.