Vaikutusanalyysiä käytetään, jotta saadaan luotua raportti emakoista nykyisen tai edellisen pahnueen osalta esimerkiksi päivää vieroituksesta 1. tiineytykseen tai elävänä syntyneitä viimeisessä pahnueessa. Täällä voit analysoida mikä vaikutus päivää vieroituksesta tiineytykseen aikavälillä on seuraavan pahnueen tuloksiin.

Voit luoda myös oman vaikutusanalyysisi, jos haluat muokata olemassa olevia analyysejä tarpeitasi vastaavaksi. Ennen muutosten tekoa, kannattaa kuitenkin aina luoda oma näyttö.

Löydät vaikutusanalyysit reittiä Analyysit emakot - Vaikutusanalyysi. Voit valita mieleisen PigVisionin oletusanalyyseistä. Avattuasi analyysin se tulee laskettaa ja tämän jälkeen näet analyysin tulokset. Voit klikata analyysin eri tunnuslukuja ja näet taustalla olevan laskukaavan. Vasemmassa alareunassa voit luoda rajoitteita analyysille, kuten rotu tai pahnue nro.