Hvis du har oprettet årsager i PigVision og vil kopiere det til dine andre databaser, kan du gøre dette automatisk eller manuelt:

Automatisk årsagsopsætning
1. Gå til "Generelt" - "Årsagsopsætning"

2. Eksportér layoutet ved at klikke på det grønne og grå pile-ikon øverst

3. Gem det på dit C-drev på pc'en

4. Gå til "Generelt" - "Vælg besætning" og vælg den database, hvor du vil tilføje årsagerne

5. Gå til "Generelt" - "Årsagsopsætning"

6. Importér layoutet ved at klikke på det røde og grå pile-ikon

7. Vælg den fil, du har gemt på C-drevet og tryk "Ok"

Nu er det importeret.

Manuel årsagsopsætning
 Dette kan bruges, hvis du ikke ønsker, at alle årsagerne skal kopieres, men kun nogle af dem.

1. Gå til "Generelt" - "Årsagsopsætning"

2. Markér alle de kolonnerne du ønsker at kopiere ind i en anden database, og tryk på "Ctrl" + "C" på tastaturet samtidig

3. Gå til "Generelt" - "Vælg besætning" og vælg den database, hvor du vil tilføje årsagerne

4. Gå til "Generelt" - "Årsagsopsætning"

5. Rul helt nederst i billedet og stil dig i den tomme kolonne i bunden. Tryk på "Ctrl" + "V" på tastaturet samtidig

Nu er det indsat.