Når dit besætningsnummer er angivet, kan du opsætte dine nummerpuljer til nummerering af pattegrise.

Gå til "Avl" - "Besætning/nummerpuljer". Dobbeltklik på dit besætningsnummer for at oprette nummerpuljer. Herunder ses et eksempel på oprettelse af nummerpuljer:

For TopigsNorsvin består tattoo ID af 3 bogstaver som indikerer hvilken besætning dyret er tilknyttet. Det 4. bogstav indikerer hvilken race der er tale om. De sidste 4 cifre er serienumre som tæller fx 0001-9999 og starter derefter forfra.

ID tildeles på baggrund af: Far race. Når programmet vælger en nummerpulje til et kuld, så tjekker det farens race (første bogstav i racekoden) og kan kun tildeles afkom der opfylder dette kriterie.

Race: Indtast far-ornens race.

Nummerering Søer/Orner: Her skal du vælge om du vil nummerere so-grise, orne-grise eller begge, med denne nummerpulje.

Countstyle: Her skal du vælge "ALFANUMBERPOOL" når du bruger Topigs Norsvin.

Alfa number pool - Aktuel: Skriv det næste tilgængelige nummer der kan tildeles.

Alfa number pool - Count pattern: Når den sættes til "aaaa1111" betyder det at der aldrig ændres på de 4 første bogstaver, men starter forfra med 0001 når den kommer til 9999 i de 4 sidste cifre.

Undgå overlap: sættes "Count pattern" til "aaa21111" vil det 4. bogstav stige for hver gang de 4 cifre rammer 0001 fx "ABCA9999" - "ABCB0001"