Levnerlisten kan bruges til at skabe et overblik over, hvor meget foder der er blevet ædt samt hvilken placering dyrene har i transponderanlægget.

Gå til "Søer/Orner" - "Dyr" - "PigVision" - "1 Stamdyr".

Start med at lave en kopi af dette layout og navngiv denne ”Levnerliste”.
Tryk derefter på ikonet "Layout setup".

Nu fremkommer en oversigt, hvor du kan fjerne eller sætte flueben i de kolonner, som du vil have på listen. Se nedenstående billede for at se, hvilke kolonner der som minimum skal være tilstede.

Tryk på ikonet "Vis filterlinje" for at gøre den grønne filterlinje synlig.

I filterlinjen kan du nu opsætte 5 faste begrænsninger og dermed bestemme, hvilke dyr der skal fremkomme på levnerlisten. Lav filter på:

1. Køn - skriv "1" for søer eller højreklik i feltet og vælg "Søer"
  2. Afgang - højreklik og vælg "Tomt felt", så du ingen afgange ser
  3. Dyrtype - skriv "0" for besætningsdyr
  4. Placering, der dækker over de lokationer, som søerne står i ude i transponderanlægget. Du kan enten have en simpel eller en udvidet opsætning.

Gå til "Generelt" - "Lokationer" for at se dine transponderlokationer.
    1. Simpel: Har du en enkelt lokation såsom T1, kan du blot skrive "T1" i filterlinjen.

2. Har du flere lokationer kan du højreklikke på feltet, vælge "Mellem" og skrive første og sidste lokation.

5. Foder - Indsæt et minimum af foder, som en so ikke har ædt, for at se soen på levnerlisten. Dette kunne eksempelvis være, at opsætte et filter på mere end 2, hvis du vil se søer, som har restfoder på mere end 2 FE i går og i dag. Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, linje/række, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Til sidst gemmes filtreringen på listen, så du altid starter med den faste opsætning. Du kan til enhver tid ændre på filtreringen og gemme den på ny.

Klik på "Layout setup" og vælg fanen "Filter og sortering". Derefter trykker du på "Aktiver nuvær. filter" og "aktiver aktuel sortering". Afslut ved at trykke "Ok".

Din levnerliste vil nu fremkomme med dine filtreringer hver gang du åbner denne.  Et billede, der indeholder tekst, nummer/tal, Font/skrifttype, linje/række

Automatisk genereret beskrivelse