Denne liste viser alle aktive dyr i besætningen uanset hændelse, status og lokation.

I denne liste har du mulighed for at lave dine egne arbejdslister, ved at opsætte lister med filtre og registrere samme hændelse i én arbejdsgang.

Antallet af aktive dyr vises i parentes øverst.
For at lave en liste, kan du trykke på filterikonet inde i "Alle dyr".

Her kan du lave en liste, som er sorteret på bestemte parametre, som du selv bestemmer.

I toppen kan du navngive listen (listen bliver automatisk gemt, når den er oprettet).

Du kan sortere efter dyrenummer eller lokation, samt filtrere på lokation, læg, løbegruppe, sostatus og/eller dage efter hændelse. Filtrene kan kombineres, så du trykker blot på de forskellige muligheder og vælger det, du ønsker.

I eksemplet under laves der en liste med søer, som skal drægtighedstjekkes.

For at starte navngives listen og der sorteres efter dyrenummer samt dage efter hændelse. Her vælges "Løbning" og der angives minimum og maksimum dage efter løbningen, som bestemmer hvilke søer, som skal fremgå på listen.

Når sorteringen og filtreringen er valgt, afsluttes der ved at trykke "Udfør sortering og filtrering".

Nu vises listen med dyr, som er løbet for løbet mellem 25 og 30 dage siden.

For at lave én registrering på flere dyr, kan du trykke på "Vælg" i øverste højre hjørne og udvælge dine dyr. Du kan også udvælge alle dyr, ved at trykke på den øverste cirkel, som vist herunder.

Tryk dernæst "Indtast XX dyr" i bunden.

Nu kan der registreres en hændelse på disse dyr. Her vælges "Drægtighedstest" på de udvalgte dyr.

Skriv datoen og vælg "positiv".

Du kan registrere flere hændelser på de udvalgte dyr (løbning, flytning og/eller behandling såsom vaccination) ved at trykke på ikonerne i bunden af skærmen. Ønsker du ikke at registrere mere, trykkes der "Gem drægtighedstest".

Du kan opsætte flere lister ved samme fremgangsmåde. Når du har oprettet mere end én liste, fremkommer listerne ved at trykke på filterikonet. Du kan redigere i listerne ved at trykke på blyanten eller slette listerne ved at trykke på krydset.

Du kan oprette så mange lister, som du ønsker ved at trykke på plus (+).